وبسایت روشنگری

سال اقتصادی مقاومتی اقدام و عمل

اما این سخنان با واکنش بسیاری از مردم و نمایندگان در خانه ملت مواجه شد، به طوری که اغلب نمایندگان بر این عقیده بودند که دولت به جای افزایش قیمت نان، قانون هدفمندی را به درستی اجرا کند، از جمله ایراداتی هم که به دولت گرفته شد حذف نشدن یارانه پردرامدها بود.

غلامعلی جعفر زاده ایمن آبادی در خصوص این موضوع در گفت و گو با تابناک اظهار داشت، در مورد هدفمندی یارانه ها اولویت های مهمتری غیر از گران کردن نان داشتند ما دو تا ردیف داشتیم که یکی اصلاح قیمت حامل های انرژی و منابع درامدی دولتی و درامد یارانه ای نان است.

وی گفت: دولت در شش ماه اول سال بجای 50 درصد حدود 63 درصد رشد داشته است ولی در مورد منبع دوم که 19 درصد درآمد هدفمندی را تشکیل می داد دچار مشکل نشده است، بنابراین نیازی به افزایش قیمت هم ندارد، در اصلاح قیمت حامل های انرژی در رنج 37 درصد هستیم و این جا نکته ای است که مشکل ایجاد کرده است.

وی گفت، دلیل آن هم به خاطر این است که 81 درصد از منابع درامدی کشور مربوط به آن می شود، پس بنا براین دولت در این موقعیت زمانی فورس آنچنانی برای افزایش قیمت نان ندارد.
وی گفت، اینجا به نظر می رسد که باید یک بازنگری در قیمت حامل های انرژی صورت گیرد و آن چیزی که در قانون آمده مبنی بر افزایش باشیب ملایم انجام شود، همچنین با توجه به اینکه ما کاهش درامدی نفت را داریم و اینکه معتقد به این نیستیم که دولت بودجه متمم دهد، پس دولت استراتژی سرفه جویی را پیش بگیرد.

وی افزود، بخش دیگری از اقدامات دولت این است که دولت باید پرداخت یارانه ها را به صورت صحیح انجام دهد از جمله اینکه یارانه پردارامد ها را حذف کند، این کار باید انجام می شد که نشد، و فقط کاری که در اینجا انجام شد حذف 125 هزار نفر یارانه بگیر بود که در خاج از کشور بودند. که خیلی اتفاق عجیب و غریبی نبود.

همچنین  عضو کمیسیون کشاورزی، آب ومنابع طبیعی مجلس با تاکید بر اینکه با توجه به وضعیت اقتصادی مردم افزایش قیمت نان به صلاح نیست،گفت: دولت باید به جای گران کردن نان یارانه پردرآمدهارا حذف و برای تامین معیشت مردم هزینه کند.

حبیب برومند داشقاپو در گفت وگو با یکی از خبرگزاری ها  در خصوص افزایش 30 درصدی قیمت نان از ابتدای آذرماه با یادآوری اینکه تا کنون حدود 4 میلیون تن گندم وارد کشور شده است، گفت: وضعیت مردم از لحاظ اقتصادی وضعیت مناسبی نیست و اکثر مردم در  تامین معیشت روزانه خود با مشکل مواجه هستند.

عضو کمیسیون کشاورزی، آب ومنابع طبیعی مجلس تاکید کرد: با توجه به شرایط اقتصادی فعلی مردم به هیچ وجه نباید قیمت نان گران شود و حتی اگر لازم باشد دولت  باید از هزینه های دیگر بکاهد  و  این منابع را برای تامین قوت غالب مردم که نان است هزینه کند.

برومند داشقاپو گفت: اینکه دولت  بخواهد به مردم سوبسیت و  یا یارانه بدهد و از سوی دیگر نان مردم را گران کند منطقی نیست و این کار فقط مشکلات مردم برای تامین معیشت روزانه را تشدید می کند چرا که در شرایط فعلی هم  مردم به سختی می توانند مایحتاج اولیه روزانه خود را تامین کنند.

عضو کمیسیون کشاورزی، آب ومنابع طبیعی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه حداقل 4 میلیون نفر جز گروه های پردرآمد جامعه هستند که نیازی به یارانه ندارند، تصریح کرد: در حال حاضر این افراد یارانه می گیرند و بهتر است دولت یارانه این گروه ها را  قطع و منابع حاصله را برای هزینه های تامین آرد و گندم  و ارائه نان با کیفیت به مردم هزینه کند چرا که اکثر مردم فقیرند و اگر نان گران شود به مردم فشار بیشتری وارد می شود.


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:

نویسنده: مهدی آئین پرست ׀ تاریخ: شنبه 1 آذر 1393برچسب:ثروتمندان,یارانه,گرانی نان, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

CopyRight| 2009 , saitroshangari.ir.LoxBlog.Com , All Rights Reserved
Powered By LoxBlog.Com | Template By:
NazTarin.Com